sjomannskoret (1).jpg
 

Sjømannskoret på Lofoten Fiskerestaurant

Søndager i desember er vi så heldige å få Det Norske Sjømannskor på besøk. Det Norske Sjømannskor er et norsk mannskor som ble stiftet 19. november 1959. Korets formål er å representere sjømannstanden og ivareta sjøens sanger i videre betydning. Sjømannskoret vil besøk oss kl 19.00 de tre første søndagene i desember.

Bestill ditt førjulsbord og kos deg hos oss i november og desember

 

Beermakers Dinner
Homborsund Bryggeri

Fredag 2. november kl 19.00

Under Oslo ølfestival inviterer vi til Beermakers Dinner i samarbeid med Homborsund Ølbryggeri fra Grimstad. Dette er en fem retters meny som er spesialtilpasset fem ulike øltyper fra Homborsund Ølbryggeri. 

Homborsund Bryggeri ønsker å lage øl som er lette å like, og som har en tydelig smaksprofil. De er også opptatt av å hjelpe flere med å få øynene opp for hvor gode smaksopplevelser man kan få ved å kombinere øl med mat.

Fem retter og fem øltyper - 795,- per person.

 
 
150319471.jpg
 
 

Winemakers Dinner

Fredag 26. oktober kl 19.00

I forbindelse med mat- og vinmessen Vinhøsten 2018 arrangerer vi Winemakers Dinner med Enzo Agresta fra produsent Tenuta Carretta. Tenuta Carretta er viden kjent for sine Barolo, Langhe, Nebbiolo, Barbaresco og Barbera D’alba. Røttene strekker seg så langt tilbake som midten av 1400-tallet.

Les mer om Enzo, Tenuta og Vinhøsten her

tenuta-carretta-la-cantina-800x800.jpg
NO / EN