Winemakers Dinner | Gut Hermannsberg

GutHermannsberg-6ix-Herbst_2000px-226-Kopie.jpg
 
© Nils Weiler

© Nils Weiler

© Nils Weiler

© Nils Weiler

© VDP

© VDP

 

Lørdag 2. februar kl 18.00

Lørdag 2. februar ønsker vi velkommen til en kveld med vin i fokus her på Lofoten Fiskerestaurant.
I forbindelse med Oslo Vinfestival kommer produsenten Gut Hermannsberg fra Nahe i Tyskland.

Hermannsberg har holdt på med vin siden 1901 og den første årgangen som ble produsert kom i 1907.
De eldste vinrankene på gården er per i dag 70 år gamle og Karsten Peter, som har vært vinmaker på gården helt siden 2009, ble kåret til årets vinmaker i 2016.

Gården ligger flott til i skråningen ned mot elven Nahe og Oberhausen, hovedhusene og produksjonslokalene omkranses av 26 av de totalt 30 hektar vinmarker de eier. 90% av produksjonen er av Riesling druer, 10% er Pinot Blanck. De produserer kun vin på egne druer og av de 6 vinmarkene de eier er alle Grosses Gewächs (GG). De lager hele 22 forskjellige viner og totalproduksjonen er på 160-180 000 flasker per år. [Matogvinnett]

Denne kvelden serverer vi en herlig fire retters meny akkompagnert av fem velvalgte viner til 995,- per person

Reservervasjon gjøres til høyre

 

Meny

 
NO / EN