BEermakers dinner

Lofotpils og kjøkkensjefens meny

Under Oslo ølfestival inviterer vi til kjøkkensjefens ølmeny i samarbeid med Lofotpils. Dette er en 5-retters meny som er spesialtilpasset 7 ulike øltyper fra Lofotpils. 

Lofotpils er først og fremst laget av ekte friskt vann fra Lofotjellene (95% andel for vanlig pils), mens malt, humle og gjær er levert fra anerkjente leverandører i Europa. I deres produksjon fokuseres det på «smaken av Lofoten». Lofotpils mener den rene smaken kommer best frem i form av øl, brygget etter tysk tradisjon på det friske vannet i Lofoten. De samarbeider med lokale bønder om lokal produksjon av malt, humle og krydder.

5- retter - 7 øltyper
Dato:
Fredag 3. og lørdag 4. november
Pris: 795,- per person

Reserver bord ved å velge "Beermakers 3. & 4. november 2017". Velg deretter ønsket dato (3. eller 4. novemeber).  

olmeny.jpg
 

Les mer om Lofotpils

I favnen av den råe og vakre naturen i Lofoten, blomstrer det kreativitet for å skape produkter som kan identifiseres med Lofoten og dets naturlige ressurser både på land og i havet. Ferskvann fra Lofotfjellene er også en av disse ressursene.
Før Lofotpils, fantes det ingen drikkevare, som er produsert av denne enestående ressursen før til nå og kan da nytes med norsk tradisjonsmat som har sitt utspring i Lofoten.

Råvarene i Lofotpils er først og fremst, ekte friskt vann fra Lofotjellene (95% andel for vanlig pils), mens malt, humle og gjær er levert fra anerkjente leverandører i Europa.

Historisk sett ble første brygg satt; 2. november 2014, første tapping av øl i flaske var 5. desember 2014, første tapping i boks var 31. januar 2015 og første tapping i fat var til VM i Skreifiske, den 20-21 mars 2015.

2-1.jpg
NO / EN